Advertisement

Ümit Aktaş Eşi / Şehidimiz Polis Memuru Mustafa Emanetoğlu Dualar Eşliğinde ... - Jun 07, 2021 · türkmenoğlu'nun eşi i̇lkay, oğlu hüseyin ümit ve kızı rüya türkmenoğlu ile çanakkale valisi i̇lhami aktaş, belediye başkanı ülgür gökhan, boğaz ve garnizon komutanı tuğamiral mehmet cem okyay, cumhuriyet başsavcısı ömer karişit ve emniyet mensuplarının katıldığı törenin ardından şehidin cenazesi defnedilmek.

Ümit Aktaş Eşi / Şehidimiz Polis Memuru Mustafa Emanetoğlu Dualar Eşliğinde ... - Jun 07, 2021 · türkmenoğlu'nun eşi i̇lkay, oğlu hüseyin ümit ve kızı rüya türkmenoğlu ile çanakkale valisi i̇lhami aktaş, belediye başkanı ülgür gökhan, boğaz ve garnizon komutanı tuğamiral mehmet cem okyay, cumhuriyet başsavcısı ömer karişit ve emniyet mensuplarının katıldığı törenin ardından şehidin cenazesi defnedilmek.. Jun 07, 2021 · bir son dakika haberine göre çanakkale'deki trafik kazasında şehit olan evli ve 2 çocuk babası polis memuru cihan türkmenoğlu'nun (48) cenazesi, görev yaptığı emniyet binası önünde. Jun 19, 2021 · küresel sistem sorun üretiyor: Yolculuk böyle devam edemez antalya diplomasi forumu'nda konuşan cumhurbaşkanı erdoğan, bm güvenlik konseyi başta olmak üzere küresel sistemin üzerine. May 26, 2021 · törene, i̇çişleri bakan yardımcısı muhterem i̇nce, emniyet genel müdürü mehmet aktaş, kocaeli valisi seddar yavuz, sakarya valisi çetin oktay kaldırım, yalova valisi muammer erol, kocaeli emniyet müdürü veysal tipioğlu, yalova emniyet müdürü mehmet hakan fındık, kocaeli jandarma komutanı albay ümit i̇lbayı ile şehit. May 26, 2021 · şehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı yalova'da yapılan denetimde 'dur' ihtarına uymayan şüphelinin otomobille çarpması sonucu şehit olan polis memuru mustafa emanetoğlu, yalova'da düzenlenen törenlerin ardından memleketi kocaeli'de toprağa verildi.

May 26, 2021 · şehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı yalova'da yapılan denetimde 'dur' ihtarına uymayan şüphelinin otomobille çarpması sonucu şehit olan polis memuru mustafa emanetoğlu, yalova'da düzenlenen törenlerin ardından memleketi kocaeli'de toprağa verildi. Jun 19, 2021 · küresel sistem sorun üretiyor: Jun 11, 2021 · almanya'da terör örgütü pkk tarafından kızı kaçırılan ve berlin'de başlattığı evlat nöbeti sayesinde mücadelesini sürdüren maide töremiş aktaş, "kızım kaçırıldıktan sonra bu dünyada cehennemi yaşadım." dedi. Jun 07, 2021 · şehit polis memuru cihan türkmenoğlu edremit'te toprağa verildi şehidin babası hüseyin türkmenoğlu ve abisi ümit paşa türkmenoğlu'nun da kazalarda öldüğü öğrenildi çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru. Jun 07, 2021 · türkmenoğlu'nun eşi i̇lkay, oğlu hüseyin ümit ve kızı rüya türkmenoğlu ile çanakkale valisi i̇lhami aktaş, belediye başkanı ülgür gökhan, boğaz ve garnizon komutanı tuğamiral mehmet cem okyay, cumhuriyet başsavcısı ömer karişit ve emniyet mensuplarının katıldığı törenin ardından şehidin cenazesi defnedilmek.

Şehit polis memuru Kandıra'da son yolculuğuna uğurlandı ...
Şehit polis memuru Kandıra'da son yolculuğuna uğurlandı ... from www.ozgurkocaeli.com.tr
Jun 07, 2021 · şehit polis memuru cihan türkmenoğlu edremit'te toprağa verildi şehidin babası hüseyin türkmenoğlu ve abisi ümit paşa türkmenoğlu'nun da kazalarda öldüğü öğrenildi çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru. May 26, 2021 · törene, i̇çişleri bakan yardımcısı muhterem i̇nce, emniyet genel müdürü mehmet aktaş, kocaeli valisi seddar yavuz, sakarya valisi çetin oktay kaldırım, yalova valisi muammer erol, kocaeli emniyet müdürü veysal tipioğlu, yalova emniyet müdürü mehmet hakan fındık, kocaeli jandarma komutanı albay ümit i̇lbayı ile şehit. Jun 07, 2021 · bir son dakika haberine göre çanakkale'deki trafik kazasında şehit olan evli ve 2 çocuk babası polis memuru cihan türkmenoğlu'nun (48) cenazesi, görev yaptığı emniyet binası önünde. May 26, 2021 · şehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı yalova'da yapılan denetimde 'dur' ihtarına uymayan şüphelinin otomobille çarpması sonucu şehit olan polis memuru mustafa emanetoğlu, yalova'da düzenlenen törenlerin ardından memleketi kocaeli'de toprağa verildi. Jun 19, 2021 · küresel sistem sorun üretiyor: Jun 07, 2021 · türkmenoğlu'nun eşi i̇lkay, oğlu hüseyin ümit ve kızı rüya türkmenoğlu ile çanakkale valisi i̇lhami aktaş, belediye başkanı ülgür gökhan, boğaz ve garnizon komutanı tuğamiral mehmet cem okyay, cumhuriyet başsavcısı ömer karişit ve emniyet mensuplarının katıldığı törenin ardından şehidin cenazesi defnedilmek. Yolculuk böyle devam edemez antalya diplomasi forumu'nda konuşan cumhurbaşkanı erdoğan, bm güvenlik konseyi başta olmak üzere küresel sistemin üzerine. Jun 07, 2021 · çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru cihan türkmenoğlu, i̇l emniyet müdürlüğü önünde düzenlenen törenle memleketi balıkesir'in edremit ilçesine uğurlandı

Jun 19, 2021 · küresel sistem sorun üretiyor:

May 26, 2021 · törene, i̇çişleri bakan yardımcısı muhterem i̇nce, emniyet genel müdürü mehmet aktaş, kocaeli valisi seddar yavuz, sakarya valisi çetin oktay kaldırım, yalova valisi muammer erol, kocaeli emniyet müdürü veysal tipioğlu, yalova emniyet müdürü mehmet hakan fındık, kocaeli jandarma komutanı albay ümit i̇lbayı ile şehit. Jun 03, 2021 · online anne baba okulu ile annelerin tatlı heyecan serüveninde onları yalnız bırakmayan medicana bursa hastanesi, dünyanın en güçlü varlığı olan annelerin sağlıklı ve mutlu bir. May 26, 2021 · şehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı yalova'da yapılan denetimde 'dur' ihtarına uymayan şüphelinin otomobille çarpması sonucu şehit olan polis memuru mustafa emanetoğlu, yalova'da düzenlenen törenlerin ardından memleketi kocaeli'de toprağa verildi. Jun 07, 2021 · bir son dakika haberine göre çanakkale'deki trafik kazasında şehit olan evli ve 2 çocuk babası polis memuru cihan türkmenoğlu'nun (48) cenazesi, görev yaptığı emniyet binası önünde. Yolculuk böyle devam edemez antalya diplomasi forumu'nda konuşan cumhurbaşkanı erdoğan, bm güvenlik konseyi başta olmak üzere küresel sistemin üzerine. Jun 11, 2021 · almanya'da terör örgütü pkk tarafından kızı kaçırılan ve berlin'de başlattığı evlat nöbeti sayesinde mücadelesini sürdüren maide töremiş aktaş, "kızım kaçırıldıktan sonra bu dünyada cehennemi yaşadım." dedi. Jun 19, 2021 · küresel sistem sorun üretiyor: Jun 07, 2021 · çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru cihan türkmenoğlu, i̇l emniyet müdürlüğü önünde düzenlenen törenle memleketi balıkesir'in edremit ilçesine uğurlandı Jun 07, 2021 · türkmenoğlu'nun eşi i̇lkay, oğlu hüseyin ümit ve kızı rüya türkmenoğlu ile çanakkale valisi i̇lhami aktaş, belediye başkanı ülgür gökhan, boğaz ve garnizon komutanı tuğamiral mehmet cem okyay, cumhuriyet başsavcısı ömer karişit ve emniyet mensuplarının katıldığı törenin ardından şehidin cenazesi defnedilmek. Jun 07, 2021 · şehit polis memuru cihan türkmenoğlu edremit'te toprağa verildi şehidin babası hüseyin türkmenoğlu ve abisi ümit paşa türkmenoğlu'nun da kazalarda öldüğü öğrenildi çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru.

May 26, 2021 · şehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı yalova'da yapılan denetimde 'dur' ihtarına uymayan şüphelinin otomobille çarpması sonucu şehit olan polis memuru mustafa emanetoğlu, yalova'da düzenlenen törenlerin ardından memleketi kocaeli'de toprağa verildi. Jun 19, 2021 · küresel sistem sorun üretiyor: Jun 07, 2021 · şehit polis memuru cihan türkmenoğlu edremit'te toprağa verildi şehidin babası hüseyin türkmenoğlu ve abisi ümit paşa türkmenoğlu'nun da kazalarda öldüğü öğrenildi çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru. Jun 07, 2021 · çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru cihan türkmenoğlu, i̇l emniyet müdürlüğü önünde düzenlenen törenle memleketi balıkesir'in edremit ilçesine uğurlandı May 26, 2021 · törene, i̇çişleri bakan yardımcısı muhterem i̇nce, emniyet genel müdürü mehmet aktaş, kocaeli valisi seddar yavuz, sakarya valisi çetin oktay kaldırım, yalova valisi muammer erol, kocaeli emniyet müdürü veysal tipioğlu, yalova emniyet müdürü mehmet hakan fındık, kocaeli jandarma komutanı albay ümit i̇lbayı ile şehit.

Saba Tümer: Sayemde ekmek yiyorlar - Magazin haberleri
Saba Tümer: Sayemde ekmek yiyorlar - Magazin haberleri from i.sozcu.com.tr
Jun 07, 2021 · türkmenoğlu'nun eşi i̇lkay, oğlu hüseyin ümit ve kızı rüya türkmenoğlu ile çanakkale valisi i̇lhami aktaş, belediye başkanı ülgür gökhan, boğaz ve garnizon komutanı tuğamiral mehmet cem okyay, cumhuriyet başsavcısı ömer karişit ve emniyet mensuplarının katıldığı törenin ardından şehidin cenazesi defnedilmek. May 26, 2021 · şehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı yalova'da yapılan denetimde 'dur' ihtarına uymayan şüphelinin otomobille çarpması sonucu şehit olan polis memuru mustafa emanetoğlu, yalova'da düzenlenen törenlerin ardından memleketi kocaeli'de toprağa verildi. Yolculuk böyle devam edemez antalya diplomasi forumu'nda konuşan cumhurbaşkanı erdoğan, bm güvenlik konseyi başta olmak üzere küresel sistemin üzerine. Jun 07, 2021 · çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru cihan türkmenoğlu, i̇l emniyet müdürlüğü önünde düzenlenen törenle memleketi balıkesir'in edremit ilçesine uğurlandı Jun 11, 2021 · almanya'da terör örgütü pkk tarafından kızı kaçırılan ve berlin'de başlattığı evlat nöbeti sayesinde mücadelesini sürdüren maide töremiş aktaş, "kızım kaçırıldıktan sonra bu dünyada cehennemi yaşadım." dedi. Jun 03, 2021 · online anne baba okulu ile annelerin tatlı heyecan serüveninde onları yalnız bırakmayan medicana bursa hastanesi, dünyanın en güçlü varlığı olan annelerin sağlıklı ve mutlu bir. May 26, 2021 · törene, i̇çişleri bakan yardımcısı muhterem i̇nce, emniyet genel müdürü mehmet aktaş, kocaeli valisi seddar yavuz, sakarya valisi çetin oktay kaldırım, yalova valisi muammer erol, kocaeli emniyet müdürü veysal tipioğlu, yalova emniyet müdürü mehmet hakan fındık, kocaeli jandarma komutanı albay ümit i̇lbayı ile şehit. Jun 07, 2021 · şehit polis memuru cihan türkmenoğlu edremit'te toprağa verildi şehidin babası hüseyin türkmenoğlu ve abisi ümit paşa türkmenoğlu'nun da kazalarda öldüğü öğrenildi çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru.

Jun 11, 2021 · almanya'da terör örgütü pkk tarafından kızı kaçırılan ve berlin'de başlattığı evlat nöbeti sayesinde mücadelesini sürdüren maide töremiş aktaş, "kızım kaçırıldıktan sonra bu dünyada cehennemi yaşadım." dedi.

Yolculuk böyle devam edemez antalya diplomasi forumu'nda konuşan cumhurbaşkanı erdoğan, bm güvenlik konseyi başta olmak üzere küresel sistemin üzerine. May 26, 2021 · törene, i̇çişleri bakan yardımcısı muhterem i̇nce, emniyet genel müdürü mehmet aktaş, kocaeli valisi seddar yavuz, sakarya valisi çetin oktay kaldırım, yalova valisi muammer erol, kocaeli emniyet müdürü veysal tipioğlu, yalova emniyet müdürü mehmet hakan fındık, kocaeli jandarma komutanı albay ümit i̇lbayı ile şehit. Jun 03, 2021 · online anne baba okulu ile annelerin tatlı heyecan serüveninde onları yalnız bırakmayan medicana bursa hastanesi, dünyanın en güçlü varlığı olan annelerin sağlıklı ve mutlu bir. Jun 19, 2021 · küresel sistem sorun üretiyor: Jun 11, 2021 · almanya'da terör örgütü pkk tarafından kızı kaçırılan ve berlin'de başlattığı evlat nöbeti sayesinde mücadelesini sürdüren maide töremiş aktaş, "kızım kaçırıldıktan sonra bu dünyada cehennemi yaşadım." dedi. May 26, 2021 · şehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı yalova'da yapılan denetimde 'dur' ihtarına uymayan şüphelinin otomobille çarpması sonucu şehit olan polis memuru mustafa emanetoğlu, yalova'da düzenlenen törenlerin ardından memleketi kocaeli'de toprağa verildi. Jun 07, 2021 · şehit polis memuru cihan türkmenoğlu edremit'te toprağa verildi şehidin babası hüseyin türkmenoğlu ve abisi ümit paşa türkmenoğlu'nun da kazalarda öldüğü öğrenildi çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru. Jun 07, 2021 · çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru cihan türkmenoğlu, i̇l emniyet müdürlüğü önünde düzenlenen törenle memleketi balıkesir'in edremit ilçesine uğurlandı Jun 07, 2021 · türkmenoğlu'nun eşi i̇lkay, oğlu hüseyin ümit ve kızı rüya türkmenoğlu ile çanakkale valisi i̇lhami aktaş, belediye başkanı ülgür gökhan, boğaz ve garnizon komutanı tuğamiral mehmet cem okyay, cumhuriyet başsavcısı ömer karişit ve emniyet mensuplarının katıldığı törenin ardından şehidin cenazesi defnedilmek. Jun 07, 2021 · bir son dakika haberine göre çanakkale'deki trafik kazasında şehit olan evli ve 2 çocuk babası polis memuru cihan türkmenoğlu'nun (48) cenazesi, görev yaptığı emniyet binası önünde.

Jun 07, 2021 · türkmenoğlu'nun eşi i̇lkay, oğlu hüseyin ümit ve kızı rüya türkmenoğlu ile çanakkale valisi i̇lhami aktaş, belediye başkanı ülgür gökhan, boğaz ve garnizon komutanı tuğamiral mehmet cem okyay, cumhuriyet başsavcısı ömer karişit ve emniyet mensuplarının katıldığı törenin ardından şehidin cenazesi defnedilmek. Jun 07, 2021 · şehit polis memuru cihan türkmenoğlu edremit'te toprağa verildi şehidin babası hüseyin türkmenoğlu ve abisi ümit paşa türkmenoğlu'nun da kazalarda öldüğü öğrenildi çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru. Jun 07, 2021 · çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru cihan türkmenoğlu, i̇l emniyet müdürlüğü önünde düzenlenen törenle memleketi balıkesir'in edremit ilçesine uğurlandı Jun 19, 2021 · küresel sistem sorun üretiyor: Jun 11, 2021 · almanya'da terör örgütü pkk tarafından kızı kaçırılan ve berlin'de başlattığı evlat nöbeti sayesinde mücadelesini sürdüren maide töremiş aktaş, "kızım kaçırıldıktan sonra bu dünyada cehennemi yaşadım." dedi.

Amr Okasha´yı ölüme göndermeyin
Amr Okasha´yı ölüme göndermeyin from www.haberdurus.com
Jun 03, 2021 · online anne baba okulu ile annelerin tatlı heyecan serüveninde onları yalnız bırakmayan medicana bursa hastanesi, dünyanın en güçlü varlığı olan annelerin sağlıklı ve mutlu bir. May 26, 2021 · şehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı yalova'da yapılan denetimde 'dur' ihtarına uymayan şüphelinin otomobille çarpması sonucu şehit olan polis memuru mustafa emanetoğlu, yalova'da düzenlenen törenlerin ardından memleketi kocaeli'de toprağa verildi. Jun 07, 2021 · bir son dakika haberine göre çanakkale'deki trafik kazasında şehit olan evli ve 2 çocuk babası polis memuru cihan türkmenoğlu'nun (48) cenazesi, görev yaptığı emniyet binası önünde. Jun 07, 2021 · türkmenoğlu'nun eşi i̇lkay, oğlu hüseyin ümit ve kızı rüya türkmenoğlu ile çanakkale valisi i̇lhami aktaş, belediye başkanı ülgür gökhan, boğaz ve garnizon komutanı tuğamiral mehmet cem okyay, cumhuriyet başsavcısı ömer karişit ve emniyet mensuplarının katıldığı törenin ardından şehidin cenazesi defnedilmek. Jun 19, 2021 · küresel sistem sorun üretiyor: Jun 07, 2021 · şehit polis memuru cihan türkmenoğlu edremit'te toprağa verildi şehidin babası hüseyin türkmenoğlu ve abisi ümit paşa türkmenoğlu'nun da kazalarda öldüğü öğrenildi çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru. Yolculuk böyle devam edemez antalya diplomasi forumu'nda konuşan cumhurbaşkanı erdoğan, bm güvenlik konseyi başta olmak üzere küresel sistemin üzerine. Jun 11, 2021 · almanya'da terör örgütü pkk tarafından kızı kaçırılan ve berlin'de başlattığı evlat nöbeti sayesinde mücadelesini sürdüren maide töremiş aktaş, "kızım kaçırıldıktan sonra bu dünyada cehennemi yaşadım." dedi.

May 26, 2021 · şehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı yalova'da yapılan denetimde 'dur' ihtarına uymayan şüphelinin otomobille çarpması sonucu şehit olan polis memuru mustafa emanetoğlu, yalova'da düzenlenen törenlerin ardından memleketi kocaeli'de toprağa verildi.

May 26, 2021 · törene, i̇çişleri bakan yardımcısı muhterem i̇nce, emniyet genel müdürü mehmet aktaş, kocaeli valisi seddar yavuz, sakarya valisi çetin oktay kaldırım, yalova valisi muammer erol, kocaeli emniyet müdürü veysal tipioğlu, yalova emniyet müdürü mehmet hakan fındık, kocaeli jandarma komutanı albay ümit i̇lbayı ile şehit. Jun 19, 2021 · küresel sistem sorun üretiyor: Jun 07, 2021 · türkmenoğlu'nun eşi i̇lkay, oğlu hüseyin ümit ve kızı rüya türkmenoğlu ile çanakkale valisi i̇lhami aktaş, belediye başkanı ülgür gökhan, boğaz ve garnizon komutanı tuğamiral mehmet cem okyay, cumhuriyet başsavcısı ömer karişit ve emniyet mensuplarının katıldığı törenin ardından şehidin cenazesi defnedilmek. Jun 11, 2021 · almanya'da terör örgütü pkk tarafından kızı kaçırılan ve berlin'de başlattığı evlat nöbeti sayesinde mücadelesini sürdüren maide töremiş aktaş, "kızım kaçırıldıktan sonra bu dünyada cehennemi yaşadım." dedi. Yolculuk böyle devam edemez antalya diplomasi forumu'nda konuşan cumhurbaşkanı erdoğan, bm güvenlik konseyi başta olmak üzere küresel sistemin üzerine. Jun 07, 2021 · bir son dakika haberine göre çanakkale'deki trafik kazasında şehit olan evli ve 2 çocuk babası polis memuru cihan türkmenoğlu'nun (48) cenazesi, görev yaptığı emniyet binası önünde. Jun 07, 2021 · şehit polis memuru cihan türkmenoğlu edremit'te toprağa verildi şehidin babası hüseyin türkmenoğlu ve abisi ümit paşa türkmenoğlu'nun da kazalarda öldüğü öğrenildi çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru. Jun 07, 2021 · çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru cihan türkmenoğlu, i̇l emniyet müdürlüğü önünde düzenlenen törenle memleketi balıkesir'in edremit ilçesine uğurlandı May 26, 2021 · şehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı yalova'da yapılan denetimde 'dur' ihtarına uymayan şüphelinin otomobille çarpması sonucu şehit olan polis memuru mustafa emanetoğlu, yalova'da düzenlenen törenlerin ardından memleketi kocaeli'de toprağa verildi. Jun 03, 2021 · online anne baba okulu ile annelerin tatlı heyecan serüveninde onları yalnız bırakmayan medicana bursa hastanesi, dünyanın en güçlü varlığı olan annelerin sağlıklı ve mutlu bir.

Jun 07, 2021 · türkmenoğlu'nun eşi i̇lkay, oğlu hüseyin ümit ve kızı rüya türkmenoğlu ile çanakkale valisi i̇lhami aktaş, belediye başkanı ülgür gökhan, boğaz ve garnizon komutanı tuğamiral mehmet cem okyay, cumhuriyet başsavcısı ömer karişit ve emniyet mensuplarının katıldığı törenin ardından şehidin cenazesi defnedilmek ümit aktaş. Jun 07, 2021 · şehit polis memuru cihan türkmenoğlu edremit'te toprağa verildi şehidin babası hüseyin türkmenoğlu ve abisi ümit paşa türkmenoğlu'nun da kazalarda öldüğü öğrenildi çanakkale'de, sivil polis aracı ile ters yönden gelen başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu şehit olan polis memuru.

Posting Komentar

0 Komentar